Kasvimaalta keräsin viikonloppuna satoa. Zucchini kasvoi tänä kesänä vauhdilla, siitä on riittänyt vaikka muille jakaa. Olen kasvattanut ensi kertaa tätä miedonmakuista vihannesta.
Resepti ala Timo:
Ota purkki herkkkusieniä ja lämmitä paistinpannulla pienessä määrässä omaa lientään, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää tämän jälkeen paloiteltu zucchini. Jatka paistamista, kunnes zucchini on vähän ruskistunut. Lisää yrttisuolaa hitusen.
Voit käyttää myös herkkutatteja, mikäli niitä löytyy. Käy lisukkeeksi sekä kala- että liharuoan kanssa.
Bon appetit !
Oman kasvimaan satoa. Zucchinia, kurpitsaa, ruusupapuja, kyssäkaalia ja naurista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti